Vanlige spørsmål

Her finner du svar på spørsmål vi ofte får fra kundene våre.

 • Jeg har kjøpt billetter til feil forestilling, hva gjør jeg?
  Vi kan stort sett alltid klare å flytte billettene dine til en annen forestilling. Ta da kontakt i kontorets åpningstid (09 - 15), fortrinnsvis til kino@kongsberg.kommune.no
 • Jeg ser ikke noe program for den dagen jeg ønsker, er kinoen stengt?
  - Hvis dagen du ser etter er julaften, nyttårsaften eller 17. mai, så vil du antagelig ikke finne noe program. Men resten av året viser vi film hver dag! Vi setter opp program for 7 dager av gangen, som hovedregel på mandager, for perioden fra førstkommende fredag til torsdag i uken etter. Enkelte spesielle forestillinger har lengre tids forsalg, derfor kan det kanskje se ut som at det er "hull" i programmet vårt - men vi er åpne 362 dager i året (363 dager når det er skuddår)!

 • Jeg har ikke skriver tilgjengelig, hvordan får jeg tak i billetter som er kjøpt på nett?
  - Du trenger ikke utskrift. Ta med betalingskortet som billettene er kjøpt med, evt. bare de siste seks sifrene i kortnummeret, så kan du få skrevet ut billettene dine på kinoen, enten på billettautomaten eller i billettsalget. Om du har smarttelefon er det tilstrekkelig å fremvise QR-koden på telefonen.
 • Jeg har gavekort, kan jeg bruke dette til å betale ved nettkjøp?
  - Ja, nyere gavekort med pin-kode kan brukes til å betale ved nettkjøp. Eldre gavekort uten pin-kode, må benyttes i billettsalget i kinoen innen utløpsdato.
 • Hvor kan jeg parkere når jeg skal på kino?
  Det er parkeringsplasser på Kirketorget rett ved Krona og i parkeringshuset Skauløkka som ligger i kort gangavstand fra Krona.
 • Adkomst for personer med funksjonsnedsettelse
  Kinosalene er tilgjengelig med heis fra 1. og 3. etasje i Krona. Det er satt av én plass til rullestol i hver sal, vi anbefaler at man ringer kinoen og reserverer billett dersom man ønsker å benytte disse.
 • Film i 3D
  For å se film i 3D må du ha briller. Disse koster 25,- og kjøpes i kinokiosken. Brillene kan brukes om og om igjen, så ta vare på dem!